На головну Рос

Архіви

Всіх, хто знає і любить нашу школу, а також тих, хто ще не побував на дивовижному острові радості та мистецтва, запрошуємо пройтися її затишними холами і класами разом з маленькою героїнею відеосюжету, яка сміливо визвалася виконати почесну роль гіда - учениці музичного відділення Міленою Мельниченко.

.

У ході нетривалої, але змістовної екскурсії, Ви ознайомитеся з педагогами та учнями різних відділень школи, почуєте їх гру та спів, побачите виступ танцюристів, зможете зазирнути на уроки образотворчого та театрально-драматичного мистецтва.

Впевнені, Вам сподобається наша школа так, як вона подобається всім нам - тим, хто тут навчається та працює. Без перебільшення, це наш рідний дім, де цікаво і комфортно, де кожен день приносить нові відкриття і багато позитиву.

Приєднуйтесь до нашої великої дружної сім'ї! Зробіть перший крок - переглянте відео-екскурсію на ютуб-каналі ДШМ №6.

Запрошуємо всіх, хто цікавиться життям школи та успіхами наших учнів, переглянути відеосюжети, розміщені на шкільному ютуб каналі






Як уже повідомлялось, нещодавно у нашому учбовому закладі було проведено дослідження з метою вивчення стану дистанційного навчання.  30 педагогів взяли участь у анонімному анкетуванні та виказали свою позицію щодо різних аспектів формату навчального процесу, який увійшов у практику роботи школи під час пандемії коронавірусу.

Далее...

Відповідно до розділу "навчальна робота" плану роботи ДШМ №6 на 2020-2021 навчальний рік, з метою загальношкільного контролю й аналізу результативності навчання адміністрацією школи було виконано комплекс заходів з організації та проведенню контрольних заходів за підсумками I півріччя 2020-2021 навчального року.

 Далее...

Цього разу майстерність учнів театрального відділення ДШМ №6 високо оцінило журі Всеукраїнського театрального фестивалю-конкурсу дитячої та юнацької творчості «Біла ластівка - Різдво 2021»



Далее...