На головну Рос

Архіви


У ДШМ №6 йде активна підготовка до участі в районному етапі міського онлайн фестивалю-конкурсу «Місто талантів» - новому амбіціозному проєкті для креативних, талановитих, захоплених мистецтвом дітей, підлітків, молоді.

Далее...

В умовах карантинних обмежень та проведення занять з учнями дистанційно викладачі школи підбирають різні варіанти, здобуваючи новий досвід. Як це відбувається на театральному відділенні, можна побачити, переглянувши відеоуроки завідувача відділенням Микити Калембета.

Шкільний практичний психолог ДШМ №6 АЛЕКСІНА Анастасія Андріївна проводить  індивідуальні онлайн-консультації з учнями, батьками, педагогами з особистих питань.

Консультації проводяться у телефонному режимі, через Viber, Telegram, Messenger або онлайн через Skype за запитом та попереднім записом за графіком:

понеділок, вівторок, середа з 11.00 до 13.00.

Звертайтесь до фахівця за психологічною підтримкою!

На Міжнародному онлайн фестивалі-конкурсі музики та академічного вокалу «Золотий зорепад» учні фортепіанного відділуДШМ №6 увійшли в трійку кращих.

Далее...


Двома такими чудовими пам'ятними кубками та грамотами лауреатів за зайняте друге місце в різних вікових категоріях нагороджені учні театрального відділення ДШМ №6 Даниїл Сидько та В'ячеслав Уфа.

Далее...