На головну Рос

Архіви


Виступ шумового оркестру, у складі якого наймолодші учні нашої школи, завжди викликають особливу зацікавленість і щиру захопленість глядачів. Так було і цього разу. Маленькі музиканти були дуже зосередженими, успішно справились з хвилюванням і впевнено продемонстрували свої вміння. До речі, для багатьох з них це був перший вихід на концертну сцену.
Далее...

За творчі успіхи у конкурсній та виставковій діяльності, до якої активно долучалися  юні художники Дитячої школи мистецтв №6 у 2021 році, вони отримали заслужені нагороди. 

Далее...
14 січня 2022 року

ЗАПРОШУЄМО НА РОБОТУ

                                     

У Дитячій школі мистецтв №6 відкрита вакансія викладача по класу ударних інструментів. Долучайтесь до нашої команди!


Вимоги до претендента: 
  • наявність повної або незакінченної вищої профільної освіти; 
  • уміння працювати в команді.
Контактний телефон: (057) 3382921.  Резюме можна надіслати на електронну пошту detestetcentr@ukt.net


Учень  5-го класу (ксилофон) Богдан Кислий навчається у класі завідувачки відділу оркестрових інструментів та музичного мистецтва естради, викладача музичного відділення Ольги  Сергіївної Агафонової, концертмейстер Анна Григорівна Чумаченко.
Далее...
 

Учні та викладачі хореографічного відділення порадували своїх прихильників StreetDance постановкою під новорічний кавер песні Butter группи BTS. Це був один з найяскравіших номерів за участю 20 учнів 3-8 классів та їх педагогів. Динаміка номеру, його масовість, яскраві костюми стали окрасою концертної програми.  
 Далее...