На головну Рос

Архіви




25 учнів ДШМ №6 з художнього та театрального відділень школи побували на унікальному підприємстві Харківщини, продукція якого так актуальна у передноворічні дні – на фабриці ялинкових іграшок «АРТАН» у м. Куп'янськ.
Далее...


Цьогорічний Всеукраїнський турнір з чирлідингу "Loco Dance Winter Cup 2021" став успішним для дівчаток, які навчаються на хореографічному відділенні Дитячої школи мистецтв №6 і представляють творчий колектив "Dance Art": вони стали переможцями у 11 номінаціях.

 Далее...



 
16 сольних номерів увійшло до програми цього святкового новорічного концерту. Діти з задоволенням співали пісні про Новий рік та все, що пов’язано з цим чудовим святом, на яке вони так очікують. 

Далее...
18 грудня 2021 року

З ДНЕМ СВЯТОГО МИКОЛАЯ!

Настало свято Миколая Чудотворця - одне з найсвітліших і найрадісніших свят, очікуваних дітьми. Прийміть найщиріші вітання! Будьте уважні та доброзичливі один до одного, до близьких, рідних, друзів, адже найпростіша добра справа - це і є маленьке диво. Нехай це свято наповнить наші будинки щастям, теплом і любов'ю, а життя кожного зробить яскравим та змістовним! 
Бажаємо радості, святкового настрою та справжніх див! Нехай збуваються усі дитячі мрії! 

Напередодні Дня Святого Миколая Центр громадського здоров’я України звертає увагу, чому не варто балувати дітей цукерками, надавши перевагу більш корисним солодощам.



Далее...