На головну Рос

Архіви

  


Веселим та пізнавальним видався
арт-квест «Масляна йде – весну веде», який був проведений сьогодні, 25 лютого 2023 року, в онлайн-форматі для усіх, хто виявив бажання приєднатися до святкування цієї багатовікової традиції.

Далее...

Анонсований круглий стіл"Репертуар, як базовий чинник розвитку сучасного виконавського мистецтва учнів мистецьких шкіл" успішно проведено спільними зусиллями адміністрації та викладачів Дитячої школи мистецтв №5 ім. О.І. Дунаєвського та Дитячої школи мистецтв №6. 
Далее...

Усім учням Дитячої школи мистецтв №6, їх викладачам та батькам надається чудова нагода доєднатися до улюбленої народної традиції святкування Масляної. Онлайн-формат свята не стане перешкодою для змістовного проведення часу, веселощів та можливості дізнатися щось нове про свято, нарешті,  проявити себе у конкурсах.
 
 
Далее...

 

Проведений у дистанційному форматі круглий стіл за участю викладачів нашої школи та колег з ДШМ №5 ім. І.О. Дунаєвського – це перший досвід поєднання зусиль двох колективів у підготовці методичного заходу. Про результати – у прямій мові його учасників – викладачів Дитячої школи мистецтв №6.

Далее...



Анонсований круглий стіл"Репертуар, як базовий чинник розвитку сучасного виконавського мистецтва учнів мистецьких шкіл" успішно проведено спільними зусиллями адміністрації та викладачів Дитячої школи мистецтв №5 їм. Дунаєвського та Дитячої школи мистецтв №6. 

Далее...