На главную Укр

Архивы

Всех, кто интересуется жизнью школы и успехами наших талантливых учащихся, приглашаем просмотреть видеосюжеты, размещенные на школьном ютуб канале





Музичний фільм-легенда «Політ до мрії» - це творчий звіт колективу Дитячої школи мистецтв №6 за результатами 2022-2023 навчального року, який пройшов під знаком тяжких випробувань як для нашої країни, так і для кожного з нас – учнів, викладачів, батьків.  

Усі разом ми вистояли й продовжуємо гідно тримати дитячий культурний фронт. Долаючи труднощі, набуваємо нових знань, умінь, досягаємо творчих вершин.  

Запорука наших досягнень – закоханість у мистецтво, а життєдайне джерело, що дає нам сили, – віра у прекрасне майбутнє України та її перлини – нашого чудового міста-героя Харкова.  

Разом переможемо! Все буде Україна!









Участь у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі вокальної, інструментальної та хореографічної творчості «GRANI», що проводився у м. Дніпро 16-17 червня,для Богдана Кислого, учня ДШМ №6, видався дуже вдалим.

Далее...


Цей традиційний слоган Дитячої школи мистецтв №6, наповнений зрозумілими для творчих особистостей сенсами, цього року набув нового забарвлення. Саме так названо проєкт, який підсумовує досягнення у конкурсно-фестивальній діяльності шкільного колективу у 2022-2023 навчальному році. 

Далее...