На главную Укр

Архивы

  

Круглий стіл на тему "Репертуар як базовий чинник розвитку сучасного виконавського мистецтва учнів мистецьких шкіл",  який був запланований на 30 листопада поточного року, переноситься.  Про дату та час його проведення буде повідомлено додатково на офіційних веб-ресурсах шкіл. Дякуємо за розуміння! Все буде Україна!
 
Адміністрація ДШМ №5, ДШМ №6
Телеграм-канал Prostir_KH анонсував проведення круглого столу, який проводитимуть колективи Дитячої школи мистецтв №5 та Дитячої школи мистецтв №6 
Далее...


Викладачі ДШМ №6 систематично запрошуються до журі різних творчих конкурсів та фестивалів. Один з них – відкритий конкурс до 300-річчя Григорія Сковороди, що проводиться на базі Харківського національного університету мистецтв ім. І.П. Котляревського за партнерства та при підтримці громадських і державних інституцій.
Далее...

  


На 30 листопада 2022 року заплановано проведення круглого столу викладачів Дитячої школи мистецтв №5 та Дитячої школи мистецтв №6. Визначена тематика заходу: мова йтиме про репертуар, як базовий чинник розвитку сучасного виконавського мистецтва учнів мистецьких шкіл.
Далее...

Цьогорічний !27-й міжнародний фестиваль "Співограй" став успішним для учнів театрального відділення Дитячої школи мистецтв №6.  
Далее...