На головну Рос

Архіви



Щоб відвернути увагу дітей від війни та попередити психологічну травму група волонтерів педагогів та дитячих психологів створили телеграм-канал «Підтримай дитину» https://t.me/pidtrumaidutuny

Далее...


 
НАСТАВ ОДИН З НАЙСВІТЛІШИХ ДНІВ ДЛЯ ВСЬОГО ПРАВОСЛАВНОГО СВІТУ – СВЯТО СВІТЛОЇ ПАСХИ ХРИСТОВОЇ, СВЯТО СВІТЛОГО ВОСКРЕСІННЯ! 
 
МИРУ, ДОБРА І ЗЛАГОДИ НАШІЙ РІДНІЙ УКРАЇНСЬКІЙ ЗЕМЛІ  ТА УСІМ ВАМ, ШАНОВНІ КОЛЕГИ, ПАРТНЕРИ, УЧНІ, БАТЬКИ!  ГОСПОДНЬОГО БЛАГОСЛОВЕННЯ В УСІХ СПРАВАХ І ПОЧИНАННЯХ! 

ЗІ СВЯТОМ!   

АДМІНІСТРАЦІЯ ДШМ №6



Концертна бригада Харківського національного академічного театру опери та балету ім. М.В. Лисенка виступила перед харків’янами.  Музиканти, зокрема, виконали композицію "Мелодія" Мирослава Скорика.
Далее...


Відповіді на це хвилююче для харків’ян питання надавались під час онлайн-зустрічі харківського міського голови Ігоря Терехова та світової знаменитості у галузі архітектури Нормана Фостера.  

Перегляд відеосюжету:  https://t.me/citykharkivua/5030




 
 
Вже майже два місяці ми починаємо ранок із новин, причому новин про війну. А потім протягом дня по кілька разів заходимо в чати і залипаємо там надовго. Нам здається, що, маючи розгорнуту картину військової ситуації, ми зможемо убезпечити себе та рідних. Однак мозок не встигає перетравити всі ті новини, які ми читаємо та слухаємо протягом дня.
Далее...