На головну Рос

Архіви

Вітаємо педагогів та учнів художнього відділення нашої школи, а також усіх поціновувачів образотворчого мистецтва, яке по праву є однією з довершених форм людської діяльності.

Нехай завжди в художній палітрі звучать кольори глибоких почуттів і кристалізується багатий внутрішній світ людини. Бажаємо приносити радість від спілкування з прекрасним все більшій кількості шанувальників ваших талантів.

 




За результатами міського етапу конкурсу, що проводиться в Харкові два десятки років, визначені його переможці та лауреати. Один з них – викладач Дитячої школи мистецтв №6 та викладач Харківського музичного фахового коледжу ім. Б.М Лятошинського Михайло Юрійович Левандовський.

Далее...

2 жовтня 2021 року

З ДНЕМ УЧИТЕЛЯ!


Шановні педагоги!

Прийміть щирі вітання з ДНЕМ  УЧИТЕЛЯ!


Творчих Вам успіхів, високих професійних досягнень, цікавих проектів, блискучою їх реалізації. Нехай кожен день, проведений у школі, приносить радість і задоволення.


Здоров'я і благополуччя Вам і Вашим близьким, нових досягнень, творчого горіння й відданості своїй справі.


 Адміністрація ДШМ №6


Усіх музикантів - досвідчених професіоналів і початківців-аматорів, всіх, хто закоханий в ЇЇ ВЕЛИЧНІСТЬ МУЗИКУ, вітаємо зі святом - МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ МУЗИКИ!

Нехай у серці кожного з нас завжди звучить прекрасна МУЗИКА!

Особливі слова привітань нашим педагогам і учням. Бажаємо, щоб на Вашому життєвому шляху, прикрашеному прекрасним звучанням МУЗИКИ, було  якомога більше чудових відкриттів,  краси та радісних миттєвостей. Успіхів усім вам у творчості, натхнення й нових досягнень!

Запрошуємо переглянути раніше розміщений на шкільному сайті матеріал про її ВЕЛИЧНІСТЬ МУЗИКУ. Можливо, вона заграє для Вас в цей день новими барвами ...