На головну Рос

Архіви

Учні художнього відділення ДШМ №6 долучилися до акції «Портрет  Книговичка», яку провела група компаній «Фактор» з нагоди свого ювілею.

Далее...

До складу журі, яке очолював заслужений діяч мистецтв України, викладач – методист театрального відділення Михайло Крамаренко, увійшли директор ДШМ №6 Валентина Сальникова, викладачі театрального відділення школи та харківські театральні діячі:

 Далее...

Змагання з гімнастики для учнів хореографічного відділення в черговий раз проведені в ДШМ №6. Як завжди вони відрізнялися зацікавленість з боку учасників, різноманітною програмою, бойовим духом юних грацій і морем позитиву.



До експозиції нової виставки увійдуть роботи учнів художнього відділення, а також викладача школи Катерини Олександрівни Полтавської.


Уже більш як десять днів лютого найменші учні нашої школи, які навчаються на відділенні творчого розвитку (KIDS'SCHOOL), продовжують відвідувати заняття. У другому півріччі вони не менш захоплено вивчають такі цікаві предмети, як «весела абетка», англійська мова, «я і навколишній світ», а також долучаються до різних видів мистецтва і творчості: хореографії, образотворчого і театрального мистецтва, музики і навіть грають у шумовому оркестрі.


Далее...