На головну Рос

Архіви

Минуло близько трьох місяців з початку нинішнього навчального року. Учні та педагоги ДШМ №6 максимально заглиблені в творчий процес, успішно освоюють навчальні плани і програми. Достатньо переглянути цю підбірку фото, щоб переконатися, з яким задоволенням і віддачею вони це роблять.

Далее...

Одним з пам'ятних шкільних подій листопада стала театралізована церемонія посвяти в акторську професію, проведена на відділенні театрального мистецтва. Цікава ініціатива, якій судилося стати ще однією гарною традицією ДШМ №6, була запропонована безпосередньо самими ученями 3-го класу і підтримана їх педагогами (І.А. Янушевич та Р.Г. Набоковим).



Далее...

Незабаром педагоги та учні Дитячої школи мистецтв №6 будуть звітувати про здобутки першого півріччя 2020-2021 навчального року. Саме з цією метою у школі традиційно заплановані контрольні заходи, до яких буде залучено весь шкільний колектив.

 Далее...

Обидва етапи відеочемпіонату Європи 2020 по чирлідингу були вдалими для наших учасниць - викладачів хореографічного відділення Марії Олександрівни Бурмакіної та Анастасії Сергіївної Поліщук. Вони успішно пройшли відбір на чемпіонат, перепусткою до якого слугували відеоролики із записом конкурсних програм, високо оцінених членами журі.



Далее...