На головну Рос

Архіви

6 червня 2020 року

Захист випускних робіт художнього відділення в цьому році проводився дистанційно. Підготовлені випускниками відеоролики переглядала екзаменаційна комісія та оцінювала їх. Кожна з робіт випускників 2020 року Лілії ТЮТЬКІНОЇ, Марії ІВАНЮЩЕНКО, Валентини ГУК (куратор - завідувач художнім відділенням школи Тетяна Євгенівна ВАХРУШЕВА) отримала позитивну оцінку.


За традицією випускні роботи залишаться в художньому фонді ДШМ №6 і будуть доступні для перегляду в художній галереї «Чарівна мелодія фарб», а це означає, що усі бажаючі зможуть дізнатися про наших талановитих випускників та переглянути їх приголомшливі роботи.


4 червня 2020 року

Учні та педагоги театрального відділення Дитячої школи мистецтв №6 розширюють горизонти. Їх кращі напрацювання відтепер представлені на YouTube каналі відділення.



«У вільному доступі вже можна переглянути окремі контрольні завдання наших учнів з акторської майстерності та сценічної мови, - інформує відвідувачів сайту завідувач відділенням Микита Калембет. - Крім того, ми будемо поступово поповнювати канал відеозаписами вистав і іншими цікавими відеоматеріалами».

Запрошуємо підписатися на YouTube канал і бути в курсі найважливіших подій шкільних театралів.

ПЕРЕЙТИ ДО ПЕРЕГЛЯДУ