На головну Рос

Архіви


Шановні харків'яни !!!


День Перемоги - завжди особливий день, а 75 років по тому - тим більше. Їх все менше, наших ветеранів. На весь величезний Харків - всього кілька сотень тих, хто реально пройшов пекло і вогонь війни. І їм в першу чергу наші слова подяки. А нам - головне не забувати тих, хто не повернувся з фронтів. Тих, хто пішов від нас уже в мирний час. Піклуватися про тих, хто ще поруч з нами і не допустити відродження того, проти чого вони боролися!


Вітаю вас з 75-ю річницею Великої Перемоги! Бажаю всім нам в першу чергу - миру! Того світу, за який боролися наші великі предки! А ветеранам і дітям війни хочу ще раз сказати - дякую! Спасибі за те, що вижили, за те, що боролися, за те, що перемогли! Я зроблю все, щоб ваш подвиг ніколи не був забутий. Харків вас любить і цінує. З Днем Перемоги!!!

Вельмишановні ветерани!

Напередодні  святої дати  9 Травня низько вклоняємось Вам та дякуємо за Перемогу, яку  75 років тому Ви вибороли у Другій світовій війні, рятуючи людство від нацизму. Ми гордимося Вами і Вашим подвигом!
              
Про глибоку повагу і безмежну шану до Вас, на превеликий жаль, ми не можемо сказати Вам очі в очі, зважаючи на карантинні заходи пов’язані з пандемією. Тож від душі шлемо наші музичні вітання у спеціально підготовленому онлайн концерті «Сторінки пам’яті» та онлайн виставці дитячих художніх робіт. Нехай наша творчість додасть Вам святкового настрою та приємних вражень. Доброго Вам здоров’я, миру та душевного спокою! 


З повагою та найщирішими вітаннями, учні і педагоги ДМШ №6






Пропонуємо Вам перелік ігор для дітей, підлітків і дорослих, які розвинуть уважність, пам'ять, кмітливість, моторику та скрасять ваші карантинні будні.

Далее...

Уроки хореографії для учнів відділення в умовах карантину стали нормою і регулярно проходяться з використанням сучасних засобів комунікації. Як і раніше задаються домашні завдання, контроль і їх оцінювання проводиться на підставі знятих відео.

Далее...