На головну Рос

Архіви

Як уже повідомлялося, на засіданні шкільної педради були розглянуті завдання педагогічного колективу ДШМ №6 на ІІ півріччя 2019-2020 навчального року. Про те, на яких векторах  діяльності буде зосереджено увагу педагогів і учнів, розповіла директор школи Валентина Сальникова.

Далее...

22 січня 2020 року відбулося засідання педради Дитячої школи мистецтв №6 - постійно-діючого колегіального органу управління школою. Були підведені підсумки роботи за 1 півріччя 2019-2020 навчального року та розглянуті завдання педагогічного колективу школи на ІІ півріччя.

Далее...

Цьогорічний Всеукраїнський конкурс-фестиваль сучасного музичного мистецтва «Харківські зорі. День народження» залишився у пам’яті юних вокалістом  Дитячої школи мистецтв №6 як конкурсний захід з приємною атмосферою, на якому хочеться виступати.

 

Далее...

У першому місяці нового 2020 року учні та педагоги школи займаються підготовкою до традиційних заходів, які входять в творчий календар Дитячої школи мистецтв №6.

 Далее...

Два майстер-класу по темі «Офорт. Основні техніки. Творчі можливості »відвідали учні художнього відділення Дитячої школи мистецтв №6. Вони проходили  на початку січня 2020 року в Харківській державній академії дизайну і мистецтв.


Далее...