На главную Укр

Архивы

  
 
Вітаємо з перемогою у VII Всеукраїнському фестивалі-конкурсі мистецтв "UniverseofArts" хореографічний колектив "DanceArt" та викладачку хореографічного відділення Анастасію Поліщук.

 Далее...

  

 
Ця новорічна виставка учнів художнього відділення Дитячої школи мистецтв №6 -традиційний подарунок юних митців усім, хто захоплюється образотворчим мистецтвом та цікавиться творчістю художників-початківців. Це їх натхненне вітання з прийдешнім Новим 2023 роком та Різдвом Христовим, адресоване вчителям, батькам, друзям, ровесникам.                           

Далее...

 
   


Вітаємо ученицю Валерію Проніну та викладачку хореографічного відділення Анастасію Поліщук з успішною участю у Канадсько-українському фестивалі дитячої та юнацької творчості Торонто 2022.

Далее...

 


Ця новорічна виставка учнів художнього відділення Дитячої школи мистецтв №6 стане традиційний подарунок юних митців усім, хто захоплюється образотворчим мистецтвом та цікавиться творчістю художників-початківців. Це буде натхненне вітання з прийдешнім Новим 2023 роком та Різдвом Христовим, адресоване вчителям, батькам, друзям, ровесникам.